Forhåbentlig kan marken nu snart omdannes til et mere åbent areal med smuk arkitektur.

Rådmanden udtaler: “Jeg synes, at lokalplanforslaget er rigtig godt og gennemarbejdet. Jeg synes, at den måde man arbejder med placeringen af husene i delområderne, det gør, at det der står tilbage er, at der er mere rekreativt område med offentlig adgang i det forslag, end der nogensinde har været tidligere derude, siger by og landskabsrådmand Hans Henrik Henriksen (S), der henviser til, at en stor del af området er ejet af en landmand og er opdyrket jord.”

[button open_new_tab=”true” color=”see-through-2″ hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”http://nordjyske.dk/nyheder/de-vil-tillade-omstridt–br-byggeri-i-gug-alper/faba8f41-75a8-449e-9afe-56701ea1a90e/1/1560″ text=”Læs artiklen her” color_override=”#27ccc0″ hover_color_override=”#27ccc0″]