Aalborg Mægleren

Selskaberne bag udviklingen af Gug Alper (Gaias allé ApS & Gug Alper ApS) har netop indgået et samarbejde med Aalborg Mægleren omkring salg af byggegrunde i Gug Alper.

Ejendomsmægler og indehaver af Aalborg Mægleren, Bo Lynge Nielsen, udtaler: “For os som virksomhed er det således en sand fornøjelse at få lov til at repræsentere så nyskabende og karakteristisk et område. En opgave vi har glædet os til at tage fat på længe

Bo Lynge fortsætter “Det er vores klare forventning, at området vil appellere til alle typer af nybyggere lige fra den unge, klassiske børnefamilie i etableringsfasen, til tredje- og fjerdegangs nybyggeren over liebhaveren med de strenge krav til stil og størrelse til den alternative rækkehuskøber, som ønsker 150 kvm bolig på en mindre villagrund, som dog er væsentligt større end en rækkehusgrund. Det bør derfor være en rimelig forventning, at Gug Alper bliver et område for den brede køberskare og ikke alene et elitært, luksusområde med den ene 10 millioner kroners liebhavervilla efter den anden.

Aalborg Mæglerne blev etableret i 2012 og er medlem af EL (Ejendomsmæglernes Landsorganisation) . Hvis du vil vide mere omkring projektet og køb af grund i området, så kan du kontakte Aalborg Mægleren på telefon 98188800

Læs også artikel i MigOgAalborg.dk omkring Aalborg Mægleren og samarbejdet med Gug Alper