Kom til uformelt 1. spadestik fredag den 25. november kl. 14.00-16.00 i Gug Alper. Mads Peter Veiby er vært ved pølser og vand, samt gløgg og æbleskiver. Aalborg Mæglerens ansatte er til stede og klar med masser af info på de attraktive grunde i Alperne.

Der vil være rundvisning og besigtelse af grunde.

Projektudvikler Mads Peter Veiby sætter ord på de spændende planer.

Der vil desuden være mulighed for rundtur på ATV.

Om grundene: Villagrundene sælges alene ved TILBUDSGIVNING/LICITATION – Budfrist: 30.11.2016 kl. 12.00. Oversigt over de enkelte grunde og hvordan du kommer i betragtning til de eftertragtede grunde finder du her:

[button open_new_tab=”true” color=”see-through-2″ hover_text_color_override=”#ffffff” image=”default-arrow” size=”small” url=”http://www.ambolig.dk/projektsalg/gug-alper/” text=”Oversigt over byggegrunde” color_override=””]

 

Tilmeld dig Facebook-eventet her:

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.facebook.com/events/329943077376193/” text=”Gug Alper Event” color_override=”” image=”fa-facebook-official”]

 

Vi ses!

Leave a Reply