Nu er kan vi løfte sløret for  hvad der skal ske med området ved indkørslen til Gaias Alle

Der opføres 10 stilfulde Alpe Villaer tegnet af arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS.

Boligerne opføres i det populære parterre niveau. Villaerne opføres 2-plans huse og i 2 forskellige typer på hhv. 146 og 166 kvm. Du vælger selv hvilken type af de to boligstørrelser, eftersom de begge er tegnet til at passe på alle grundene. Planløsningerne er gennemtænkte og passer perfekt til både børnefamilien, det unge par, livsnyderen og de ældre.

Husene ligger spredt på bakken i to niveauer så udsigten sikres fra alle villaer. Landskabet fortsætter op imellem de fritliggende villaer, som et græsbeklædt overdrev med vilde blomster. Dette træk underbygger landskabskvaliteterne.

Alle villa’er får en fantastisk udsigt over Prins Paris Allé, Indkildeådalen og Gistrup golfbane.

For yderlige information kontakt Mette Pedersen på mp@ambolig.dk

Leave a Reply